Stekpanne bröd


Frukost dax.
Lillesonen älskar att då nygräddade stekpanne bröd då.
Jag gillar det oxå. Såååå gott.
Men jag gör dom jag äter gluten o laktosfria.
 
STEKPANNE BRÖD
 
50 g laktosfri margarin/smör
2 dl laktosfri mjölk
1 msk sirap
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
6-7 dl glutenfritt mjöl
 
Smält smöret i en kastrull. Ta av kastrullen o häll i mjölken.
Häll detta i en skål. I med resterande sakerna förutom mjölet.
Sen i med mjölet pö om pö.
Dela degen o ca 6-7 delar.
Kavla ut varje del tunt tunt.
Alta dock så de ej spricker.
Sätt en torr stekpanna på medelvärme
(Ska inte vara något fett alls i stekpannan)
Lägg ett utkavlat bröd i o stek på båda sidorna.. Akta så du ej bränner dom men du ser lätt då de e klara.
 
Tadam
Lovely frukost
 
Funkar även kanon att ha då man gör tex tunnbröds rullar eller tortilla knyten


 


Tack för receptet! Rebeka

2015-09-09 // 10:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback