Stekpanne bröd
Frukost dax.
Lillesonen älskar att då nygräddade stekpanne bröd då.
Jag gillar det oxå. Såååå gott.
Men jag gör dom jag äter gluten o laktosfria.
STEKPANNE BRÖD
50 g laktosfri margarin/smör
2 dl laktosfri mjölk
1 msk sirap
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
6-7 dl glutenfritt mjöl
Smält smöret i en kastrull. Ta av kastrullen o häll i mjölken.
Häll detta i en skål. I med resterande sakerna förutom mjölet.
Sen i med mjölet pö om pö.
Dela degen o ca 6-7 delar.
Kavla ut varje del tunt tunt.
Alta dock så de ej spricker.
Sätt en torr stekpanna på medelvärme
(Ska inte vara något fett alls i stekpannan)
Lägg ett utkavlat bröd i o stek på båda sidorna.. Akta så du ej bränner dom men du ser lätt då de e klara.
Tadam
Lovely frukost
Funkar även kanon att ha då man gör tex tunnbröds rullar eller tortilla knyten
» Anonym
Tack för receptet! Rebeka
Trackback