Panerad fisk o stuvad spenat


Man får va lite så där hurtig nyttig med nån gång.
Så idag blev det fisk o spenat.

PANERAD FISK & STUVAD SPENAT

Fiskfileer
Glutenfritt mjöl
Gluten/laktosfritt ströbröd
Ägg
Hackad spenat
Laktosfritt smör
Laktosfri grädde
Salt
Peppar

Torkar av fiskfileerna.
Lägg mjöl i en tallrik, lätt uppvispat ägg i en o ströbröd i en.
Ta fisken och doppa den i mjölet, sen ägget o sist ströbrödet.
Stek i panna med riktligt med smör.
Lägg en klick smör i en kastrull ihop med grädde.
Sen i med spenaten o kryddorna.
När spenaten har smält ihop med resten tar du i lite mjöl för att reda det.

Servera gärna med lite morötter till



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback