Kycklinggryta med ris
![](https://cdn3.cdnme.se/3249365/9-3/2015-10-30-1732_56339bbeddf2b308d34a806e.jpg)
Kycklingfile. Love it.
Maken e dock kräsen på det men idag fick han snällt rätta sig efter att det blev mat på det. Och han kom faktiskt till mig sen med en puss o sa att det va skit gott.
Så tänkte jag delar med mig av hur jag gjorde denna.
KYCKLINGGRYTA
1 kg kyckling filee
5 dl laktosfri grädde
1 burk kokosmjölk
1 burk vattenkastanj
1 burk bambuskott
1 zuccini
1/2 apelsin
1 stor morot
1 paprika
1 tsk sambala oelek
Laktosfritt smör
Glutenfritt mjöl
Salt
Peppar
Curry
Torkad persilja
Skala o tvätta moroten o skär den i bitar o förkoka den. Ställ åt sidan. Tärna kycklingfilen o stek de i en stekpanna. Ställ åt sidan.
Tärna paprika o skiva zuccinin.
Häll vattnet ut burkarna med bambun o vattenkastanjen.
Ta en kastrull o häll i grädden o kokosmjölken o kryddorna. Och pressa i en halv apelsin.
I med kycklingen o grönsakerna.
Morötterna ska oxå i.
Låt puttra ca 20 min.
Smaka av. Kanske du behöver bättra på med några kryddor.
Red med mjöl.
Koka upp snabbt.
Servera med ris
![](https://cdn3.cdnme.se/3249365/9-3/2015-10-30-1742_56339decddf2b3088f570e7d.jpg)
Trackback