Krabbelurer
Höstlov o då ska här göras mellis. Idag har även mitt äldsta gudbarn engla 8 år kommit hit.
Så det önskades krabbelurer.
De e såklart gluten/laktosfria.
Man kan hoppa över att doppa dom i socker o kanel om man vill
KRABBELURER
3 1/2 dl glutenfritt mjöl
1 1/2 tsk bakpulver
3/4 msk vaniljsocker
3/4 dl socker
2 ägg
1 1/2 dl mjölk
1 msk fiberhusk
Kanel
Socker
Blanda alla torra ingridienser.
Sen i med äggen o mjölken.
Låt stå ca 10 min för att fiberhusken ska sätta sig lite.
Stek i rikligt med laktosfritt smör.
Du lägger ut plättar i stekjärnet.
Bra att ta hjälp av 2 matskedar
Doppa de sen i socker o kanelblandning om du vill.
Servera med bär o laktosfri grädde
Trackback