Ibsvänlig lasange
Idag blev det en av makens favorätter.
Lasange.
Dock fick det bli en ibsvänlig lasange men hur gott som helat ändå.
Så här gjorde jag den
LASANGE
färs
Krossade tomater
Salt
Peppar
Egengjord buljong
Torkad basilika
Laktosfritt smör
Laktosfri grädde
Laktosfri mjölk
Laktosfri riven ost
Gluten/laktosfria lasangeplattor
Glutenfritt mjöl
Bryn färsen i en stekpanna. I med buljongen o kryddorna o tomaterna.
När det e färdigt, ställ åt sidan.
Ta en kastrull, i med en klick smör o då den smällt häller du i grädde o mjölk o lite ost.
Låt koka upp lite. Sen reder du det med
Mjölet.
Häll i färsen i kastullen o rör.
Sen tar du en smörad ungssäker form o varvar sås o plattor.
In i mitten av ugnen på 200 g i ca 30 min.
Ta ut formen o strö på riven ost o in i ytterligare 10 min.
Njut med en fräsch sallad till
Trackback